Algemene informatie

Op de onderliggende pagina's kunt u informatie vinden om uw enkele delen van onze hosting te kunnen opzetten:

Instellingen voor Microsoft Outlook

De globale instellingen om gebruik te maken van onze diensten zijn hieronder beschreven:

Server Hostnaam Opmerkingen
SMTP Server mail.jr-hosting.nl Maakt gebruik van TLS, indien uw provider poort 25 blokkeert kunt u ook gebruik maken van poort 587. (Wij raden aan om poort 587 te gebruiken om problemen met uw provider te voorkomen).
IMAP server mail.jr-hosting.nl Zonder encryptie wordt poort 143 gebruikt en met encryptie poort 993.
POP server mail.jr-hosting.nl Zonder encryptie wordt poort 110 gebruikt en met encryptie poort 995.
Webserver http://www.uwdomeinnaam.tld De webserver is beschikbaar op poort 80 voor regulier verkeer.
Webserver SSL https://www.uwdomeinnaam.tld De webserver is beschikbaar op poort 443 voor beveiligd verkeer. Let op, hiervoor heeft u een certificaat nodig, wij rekenen hiervoor extra kosten in verband met benodigde IP adressen.
FTP Server ftp://ftp.jr-hosting.nl de FTP server dient voor het plaatsen van nieuwe content op uw internet pagina en is beschikbaar op poort 21.
Webmin server https://admin.jr-hosting.nl De admin server voor beheerders is bereikbaar via poort 10000, hier kunnen domein beheerders de diverse instellingen voor het domein bedienen.
Database server localhost:3306 De database is beschikbaar via ''localhost'' en de standaard poort hiervoor is 3306.
Database webserver https://phpmyadmin.jr-hosting.nl Wilt u uw database via het internet bedienen, dan kan dat via de genoemde pagina.
Webmail server https://webmail.jr-hosting.nl/ Voor veilige internet toegang tot uw mail waar dan ook ter wereld.

Voor specifieke instellingen die u in uw DNS kunt invullen en/of informatie over welke IP adressen bij welke dienst horen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U krijgt dan een gedetailleerd overzicht van welke instellingen u waar kwijt kunt.