Incasseren domeinnamen

Beste klant,Door een fout in ons facturatie systeem is het sinds (ongeveer) eind februari zo dat domeinnamen die u bij ons afnam niet zijn gefactureerd.Hierdoor heeft u facturen gehad voor uw hosting maar niet van de registratie van uw domeinnamen.Wij hebben dit vandaag geconstateerd en de betrokken klanten hierover geinformeerd. Daarnaast hebben ... Read More »

4th Sep 2017
Preventief onderhoud servers

Vannochtend is onverwacht de machine onbereikbaar geraakt. Door ondersteuning van onze leverancier konden wij zien dat de machine zijn netwerk verbindingen kwijt was geraakt. Er was echter geen mogelijkheid om de verbindingen te herstellen en ook geen indicatie wat er dan niet goed meer was.In overleg met de leverancier is besloten om de server te ... Read More »

11th Aug 2017
WHMCS geupgrade naar 6.0

WHMCS heeft een nieuwe 'major' versie uitgebracht, versie 6.0. Wij hebben ons product hiernaar geupgrade zodat u hier direct gebruik van kunt maken.

Met vriendelijke groet,
Remko Lodder | JR-Webscripting en Hosting

3rd Jul 2015
WHMCS geupgrade naar 5.3

Geachte klant,

De afgelopen dagen is ons facturatie systeem WHMCS geupgrade naar de laatste versie. Mocht u hierdoor problemen ondervinden horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Remko Lodder | JR-Webscripting en Hosting

13th Feb 2014
Welkom bij ons nieuwe bestel systeem

Geachte klant,

Van harte welkom bij ons nieuwe bestel systeem.

11th Jul 2012

Powered by WHMCompleteSolution