Wij zijn wij?

JR-Webscripting en Hosting wordt gevormd door Justin en Remko, samen hebben wij een dynamisch bedrijf gevormd dat inspeelt op de behoefte van de klant. De klant staat voor ons centraal, in het complete plaatje.

Zo vragen wij ons altijd af: Wat wil de klant precies? Waarom wilt de klant dat? Hoe kunnen wij deze klant met deze wensen en eisen zo goed als mogelijk van dienst zijn?

Over Justin:

Justin is een echte bouwer, naast het voeren van het bedrijf JR-Webscripting en Hosting werkt Justin full-time voor een andere partij waar hij dagelijks programmacode schrijft in met name PHP. Justin is lange tijd actief bij de “PHPFreakz” en is mede organisator van de diverse conferences hieromheen. Hierdoor is Justin zeer bedreven met web technologie en aanverwante zaken. Justin is de man die de websites bouwt en voor diverse klanten een website heeft opgeleverd.

Over Remko:

Remko is de techneut van het bedrijf, naast het werken voor JR-Webscripting en Hosting werkt Remko voor een groot consultancy bedrijf als Unix, Netwerk en Security specialist. Omdat Remko veel voor grote klanten werkt heeft hij een brede kennis over hoe internet technologie werkt. Daarnaast heeft Remko de systemen gebouwd zoals die gebruikt worden voor JR-Webscripting en Hosting.

 

Door de uitgebreide kennis weten wij ook wat wel en niet te realiseren valt binnen onze mogelijkheden. Als iets te doen is zeggen wij hoe wij dat denken te kunnen vormgeven en wat bijbehorende kosten zijn, maar ook als het niet te realiseren valt zullen wij dat aangeven. Vraagt u ons gerust om meer informatie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.