JR-Hosting biedt u de mogelijkheid om een website geheel naar uw stijl te laten ontwikkelen. Dat doen wij niet zelf. Wij hebben hiervoor contacten met gespecialiseerde partijen die u voor een gunstige prijs kunnen helpen hiermee.

Custom CMS:

Via onze partner Youngguns.nl kunnen wij u een complete website bieden via het CMS van Youngguns. U krijgt hiervoor een website naar uw eigen design, en een website waarin standaard nieuws en een fotoalbum module is opgenomen, tezamen met een contactformulier. Youngguns.nl levert deze site met een vaste prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mocht u liever een website gebruiken die draait op de applicatie WordPress:

Onze Partner Your Mark is gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites. WordPress is een open-source Content Management System (CMS) met veel uitbreidingsmogelijkheden, zodat er voor elke vraag een passende oplossing te bieden is. Deze voordelen hebben er voor gezorgd dat veel consumenten én bedrijven van alle groottes al hebben gekozen voor een WordPress website. Als u ook geïnteresseerd bent in een WordPress website, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.