JR-Hosting biedt een aantal standaard hosting paketten aan. Deze standaard pakketten zijn perfect voor mensen en bedrijven die snel uit de voeten willen.

De genoemde prijzen zijn resp. per maand (+ eenmalige setup kosten) en per jaar (zonder setup kosten). Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Pakket I

€4 / €39,95

per mAAND (+4,50 € eenmalige setup kosten ) / PER JAAR EX BTW

Onbeperkte bandbreedte*
1024MB (1GB) Schijfruimte
5 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
1 MySQL Database
Spamfilter
Webmail toegang

Pakket II

€5 / €49,95

per MAAND (+4,50 € eenmalige setup kosten) / PER JAAR EX BTW

Onbeperkte bandbreedte*
2048MB (2GB) Schijfruimte
10 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
1 MySQL Database
Spamfilter
Webmail toegang

Pakket III

€6 / €59,95

per mAAND (+4,50 € eenmalige setup kosten ) / PER JAAR EX BTW

Onbeperkte bandbreedte*
5120MB (5GB) Schijfruimte
25 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
5 MySQL Databases
Spamfilter
Webmail toegang

Pakket IV

€7 / €69,95

per MAAND (+4,50 € eenmalige setup kosten) / PER JAAR EX BTW

Onbeperkte bandbreedte*
10240MB (10GB) Schijfruimte
50 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
10 MySQL Databases
Spamfilter
Webmail toegang

*Onbeperkte bandbreedte geldt op Fair Use. Verstookt u steevast meer dan wij gemiddeld verwachten, dan nemen wij contact met u op, om u een passend bandbreedte pakket te bieden. Gemiddeld gaan wij uit van ongeveer 30GB bandbreedte per account per maand.

Mocht op enig moment het gewenste pakket niet meer voldoen, kunt u overstappen tegen ‘het verschil in prijs’ voor een groter pakket, heeft u het grootste pakket en specifieke wensen? Neem dan aub contact met ons op om te bespreken wat voor u het beste zou passen.

LET OP: Een hosting pakket kan voor 1 primair domein gebruikt worden. Wilt u meerdere domeinen afnemen en op elk domein een eigen website draaien, heeft u meerdere hosting pakketten nodig. Wilt u meerdere domeinen afnemen maar alles via hetzelfde domein afhandelen dan is die optie wel aanwezig. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover via support@jr-hosting.nl

Bij alle pakketten is er standaard toegang tot ons control panel (Virtualmin) waarin u zelf uw mailboxen, ftp accounts en databases kunt beheren. Daarnaast is het mogelijk om statistieken te bekijken van de website(s) die u heeft. En bij elk pakket krijgt u uw eigen IPv6 adres (per klant op dit moment), hiermee bent u volledig voorbereid op toekomstig internet gebruik. Indien nodig kunt u bij ons extra IPv6 adressen aanvragen.

Alle mailboxen zijn benaderbaar via POP3 en/of IMAP, daarnaast ondersteund onze mailserver SSL om veilig email gegevens uit te kunnen wisselen met de server

U krijgt van ons een kale installatie op een login-account die wij u uitgeven. Mocht u gebruik willen maken van onze service om direct een applicatie of frontend te installeren, kunnen wij dat doen tegen een meerprijs per applicatie. Deze applicatie wordt kaal opgeleverd.

Indien gewenst kunnen wij vervolgens deze applicatie voor u inrichten. U dient hiervoor een opgaaf te geven van wat u op dat moment verwacht, waarna wij een verwachte prijsopgaaf kunnen geven voor het opbouwen van de applicatie. De kosten hiervoor zijn opgebouwd uit een vaste onkostenvergoeding, en een prognose van de uren die hiervoor nodig zijn.

Na het opleveren van deze applicatie, zullen wij wijzigingen door middel van nacalculatie verrekenen.

Alle niet standaard applicaties, kunnen in overleg worden aangevraagd, en zullen op basis van nacalculatie worden verrekend.

Backups

JR-Hosting maakt periodiek een backup van de gebruikte systemen, waarbij onze primaire focus is om zo snel mogelijk weer in dienst te raken als dat onverhoopt nodig is. Gezien de hoeveelheid ruimte die dit in beslag neemt, hebben wij een beperkt aantal dagen historie beschikbaar. Elke nacht wordt er gedurende een week een backup gemaakt, waarna de oudste backup wordt overschreven. Wilt u langer de data bewaren, zult u contact met ons op moeten nemen om dit te bespreken, of zult u zelf voorzieningen moeten treffen. Het is altijd verstandig om zelf ook een eigen backup te hebben van uw belangrijke bestanden.

Ondersteuning

JR-Hosting voert zijn bedrijf als nevenactiviteit. Dat wil zeggen dat er naast het voeren van het bedrijf JR-Hosting ook nog voor een baas gewerkt wordt (fulltime). Hierdoor kunnen wij u niet dezelfde support geven als grotere andere bedrijven. Prijs-technisch proberen wij u hierin een stuk tegemoet te komen, u zult zien dat wij goedkoper zijn dan menig concurrent. Ook betekend dit dat wij niet altijd direct kunnen reageren overdag. Voor support doeleinden maken wij gebruik van het email adres support@jr-hosting.nl welke u 24x kunt mailen. Zodra wij in staat zijn zullen wij uw verzoek in behandeling nemen. Wij zullen altijd zo goed en zo kwaad als het kan met u meedenken en de problemen op een zo goed mogelijke manier oplossen. Ook als het product niet in onze portofolio zit zullen wij onze best doen om u van een passend antwoord te voorzien, maar ook als die er niet is zullen wij u dat netjes terugkoppelen.

Verschil tussen webhosting en emailhosting

Het grote verschil met de email hosting pakketten is dat u bij deze pakketten (webhosting) de beschikbare ruimte moet delen tussen de website en uw mailboxen. Normaliter wordt daarvoor 50% gereserveerd voor de website, en het restant over 1 of meerdere mailboxen verspreid. Het staat u vrij om zelf te bepalen wat de optimale verdeling is.