Sommige bedrijven en individuen willen helemaal geen webhosting of een alles in 1 pakket, maar zoeken puur hosting voor de (belangrijke) email. Wij verzorgen deze aan de hand van een aantal pakketten

 
Pakket Kosten Opties
I €4,- per maand (+€4,50 opzet kosten)
€39,95 per jaar
Onbeperkte bandbreedte*
1024MB (1GB) Schijfruimte
5 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
Spamfilter
Webmail toegang
Bestel Direct
II €5,- per maand (+€4,50 opzet kosten)
€49,95 per jaar (Standaard gebruik, aanbevolen)
Onbeperkte bandbreedte*
2048MB  (2GB) Schijfruimte
10 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
Spamfilter
Webmail toegang
Bestel Direct
III €6,- per maand (+€4,50 opzet kosten)
€59,95 per jaar (Veeleisend gebruik)
Onbeperkte bandbreedte*
5120MB (5GB) Schijfruimte
25 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
Spamfilter
Webmail toegang
Bestel Direct
III €7,- per maand (+€4,50 opzet kosten)
€69,95 per jaar (Zwaar gebruik)
Onbeperkte bandbreedte*
10240MB (10GB) Schijfruimte
50 mailboxen
Onbeperkt aantal email aliassen
Spamfilter
Webmail toegang
Bestel Direct

Wij kunnen ons voorstellen dat na verloop van tijd, het gekozen pakket niet meer voldoet. U zult dan een groter / beter passend pakket kunnen kiezen. Mocht u het grootste pakket hebben zijn er nog steeds opties, in dat geval gelden de onderstaande opties en prijzen.

Grootte Kosten Notitie
250mb €6,- per jaar per mailbox
500mb €12,- per jaar per mailbox
1000mb €20,- per jaar per mailbox
2500mb €35,- per jaar per mailbox

Bij alle pakketten is er standaard toegang tot ons control panel Virtualmin waarin u zelf uw mailboxen kunt beheren. Onze mailservers ondersteunen daarbij ook meteen IPv6, hiermee bent u nu, en in de toekomst verzekert van bereikbaarheid.

Naast de standaard pakketten om uw email bij ons op te slaan, is het ook mogelijk om uw email door te laten sturen. Wij kunnen dit voor u verzorgen per domein.

Email doorstuur service

Elke klant kent het wel, u heeft een Internet Service Provider (ISP) , zet een eigen server op en wilt daar mail op ontvangen. Helaas blokkeert uw ISP echter poort 25 en kunt u geen mail ontvangen. Wij hebben hier een oplossing voor, wij vangen op onze mailservers uw mail op, en sturen deze door naar uw server op een andere poort (naar keuze). U bent dan toch in staat om email te ontvangen. Ook maken wij voor u een account aan waarmee u uitgaande mail ook via ons kunt versturen.

Of heeft u een bedrijf maar wilt u uw email bij Google Mail of ergens anders ontvangen? Wij vangen de email op en sturen deze door naar het adres van uw keuze!

* Om deze dienst te kunnen leveren is het noodzakelijk dat u enkele DNS aanpassingen maakt. Wij zullen deze samen met u doorvoeren en begeleiden.
Deze service geldt voor één domein en wordt afgenomen per maand. U kunt tegen een meerprijs meerdere domeinen laten doorsturen. De dienst kost €5,- per domein per maand.

Let op

Let op: het grote verschil met de webhosting pakketten is dat bij de webhosting de webruimte gedeeld wordt met de ruimte om email op te slaan, bij een emailhosting pakket heeft u de volledige ruimte beschikbaar voor email, en kunt u deze zo optimaal mogelijk verdelen.

1) Alle mailboxen zijn benaderbaar via POP3 en/of IMAP, daarnaast ondersteund onze mailserver SSL om veilig email gegevens uit te kunnen wisselen met de server.

*) Onbeperkte bandbreedte geldt op Fair Use. Verstookt u steevast meer dan wij gemiddeld verwachten, dan nemen wij contact met u op, om u een passend bandbreedte pakket te bieden. Gemiddeld gaan wij uit van ongeveer 1GB bandbreedte per mail account per maand.

N.B. Voor alle email hosting paketten geldt: prijzen zijn exclusief 21% BTW. Kosten zijn per domein / pakket per jaar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.