Enige tijd geleden hebben wij aangegeven dat wij alle email scannen. Dit om te voorkomen dat er emails niet meer door komen naar domeinen als gmail.com en hotmail.com etc. De bedrijven achter de domeinen zijn namelijk erg strict in wat ze wel en niet accepteren, met een heel lastige manier om inzichtelijk te krijgen hoe je erop komt maar nog belangrijker het is ook niet altijd duidelijk hoe je er weer af komt.

Inmiddels weten wij daar onze weg wel een beetje in te vinden, maar het is nog fijner als spam helemaal niet meer doorkomt en/of zo snel als mogelijk gerapporteerd wordt zodat het opgelost kan worden.

Hiervoor hebben wij https://antispam.jr-hosting.nl ingericht. Dat is een webpagina waarop u met uw email adres kunt inloggen (en bijbehorend wachtwoord), en vervolgens alle email die aan u gericht is kunt markeren als spam, of ham (geen spam), releasen (als deze onterecht geblokkeerd is). Alle betrokken mailservers die de email zien passeren loggen hier de berichten en zullen daardoor instaat zijn om getraind te worden. Als een berichtje eenmaal aan het systeem geleerd is, is de kans een stuk groter dat deze de volgende keer niet meer doorkomt, de spam berichten worden vervolgens ook niet meer afgeleverd als deze voldoende herkenbaar is voor het systeem.

Wij stellen u hiermee ook in staat om zelf black(weigeren) en white- (accepteren) lists aan te maken. Hiermee kunt u dan zelf aangeven of u een bericht van een bepaalde ontvanger altijd wilt blokkeren, of juist altijd wilt ontvangen ongeacht of deze een spam bericht verstuurd of niet.

Wij hopen dat wij u hiermee een prettige(re) email dienstverlening kunnen garanderen, en dat uw email dan ook netjes verstuurd kan worden.

JR-Hosting

About the Author

JR Hosting ()

Website: http://PLACEHOLDER.wpsho