Sinds hedenavond wordt alle email, intern, extern, doorgestuurd, gescanned op eventuele SPAM. De reden hiervoor is dat er teveel SPAM op ons afgestuurd wordt, en wij door het doorsturen van email, een slechtere reputatie krijgen bij bv @hotmail.com (Microsoft) en @gmail.com (Google). Hierdoor worden er steeds regelmatiger emails tegengehouden en kunnen wij geen goede werking garanderen van het email protocol.

Sowieso is het al lastig om bij dit soort grotere bedrijven email af te leveren, deze hebben vaak eigen instellingen en wensen van hun klanten over email. Soms betekent het dat wij onze email met succes versturen, waarna het door bv Gmail alsnog geweigerd wordt intern. Wij zien dat niet terug , maar levert wel een minder prettige email-beleving.

Wij hopen door het toepassen van filters, dat uw mail een grotere garantie heeft om door te komen zodat alle legitieme email gewoon bij de ontvanger uitkomt.

Heeft u hier vragen en/of opmerkingen over, horen wij dat uiteraard graag!

Met vriendelijke groet,

JR-Webscripting en Hosting

About the Author

JR Hosting ()

Website: http://PLACEHOLDER.wpsho